Olen pitkään ollut huolissaan muista ihmisistä tämän vaikean ajanjakson aikana. Eritoten vanhuksista, ahdistuneista ja rikkinäisten perheiden lapsista. Nämä lapset voivat saada ainoata turvaa koulusta, ja kotona odottaa älämölö ja känniset vanhemmat. Helsingin Sanomat julkaisi uutiset Oletko yksin? 20.3.2020. Uutisessa on listattu paljon eri palvelevia puhelimia ja chat linjoja, joista saa apua tilanteeseensa.  

   Uutisessa kerrotaan melko kattavasti millaista palvelua chatista tai numerosta saa. Nämä kaikki chatit ja numerot on ehdottoman tärkeitä. Niiden tärkeys mitä luultavimmin vain ja ainoastaan korostuu näinä vaikeina ajanjaksoina. Tämä on mielestäni hyvinvointiyhteiskunta missä minä haluan elää. Apua on tarjolla kaikille ja sitä mainostetaan näkyvästi.  

 

  Uutisen päällä oli mainos, jossa kysyttiin Tiedätkö tavasta, jolla helpottaa lähimmäisten arkea ja yritysten tilannetta koronaepidemian keskellä. Mainos oli brändätty Suomi auttaa tekstillä, joka on ilmeisesti Helsingin sanomien luoma. Tämä on juuri sitä mitä me tarvitsemme, että selviämme tästä hässäkästä kunnialla. Eli puhaltamalla yhteen hiileen ja auttamalla toisiamme luomme tästä vielä samanlaista yhtenäisyyttä kansana kuin Talvisota aikoinaan. Se jos mikä tekee meidän yhteiskunnastamme vahvemman ja kykenevämmän pärjäämään.  

 
Yllä kirjoittamani mielipidekirjoitus jossa merkkejä reilu 1100. Uutisen linkki on tässä https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000006446673.html