Uutisessa vahvistettiin viikon aikana tullut kysymys siitä, että miten lukioissa ja muissa ammattioppilaitoksissa jatketaan opiskelua aktiivisen pandemian takia. Siinä kerrottiin, että etäopiskelut jatkuisivat ainakin kevätlukukauden loppuun ja kesäloman alkuun asti mm. Oulun, Utajärven, Kuusamon, Raahen ja Reisjärven lukioissa. Uutisessa myös kerrottiin, että on mahdollista saada lähiopetusta, mutta se ei ole pakotettua ja suositellaan yhä etäopetusta verrattuna lähiopetukseen. 

   Mielestäni tämä oli tosi hyvä päätös, sillä ei ole mitään järkeä mennä kouluun mahdollisen koronaviruksen saamiseksi, kun on vain pari viikkoa ennen kuin kesäloma alkaa. Olemme jo tähän asti selvinneet ihan hyvin ja pystymme saamaan apua opettajilta tarvittaessa. Kokeetkin ovat toimineet ilman mitään ongelmaa ja niitä on ollut paljon erilaisia. On hyvä, että ei ole tullut mitään hankaluuksia, jotka voisivat aiheuttaa siirtymisen etäopetuksesta takaisin lähiopetukseen.  

   Etäopetus on myös opettanut meille, että maailmassa on mahdollisuus saada opetusta, vaikka onkin jokin pandemia menossa. Ihmiset saattavat kiinnostua vaikka koronaviruksenkin jälkeen etäopiskelusta, joka on myös toinenkin syy, jonka takia etäopiskelu on ollut tosi hyvää tähän asti.